WINDSURFI Syd Afrika med K Danielsen

Redaktionen11 år siden1 min

Jeg har nu været i Sydafrika i lidt over 3 uger. Jeg skal være her til slutningen af marts, så jeg har ca. 3 måneder til at træne og forberede mig til worldcuppen 2010. Sidste år var mit første år i worldcuppen, og jeg fik gjort mig nogle rigtige gode erfaringer, så jeg ved nu, hvad jeg mere målrette skal træne imod, og hvad der er vigtigt at have styr på.

Forholdene hernede i år har været ret usædvanlige. Normalt er januar en meget blæsende måned men til gengæld er bølgerne for det meste ret små. Men i år har der nærmest været bølger hver dag, og der har været op til flere dage med rigtig store, og tunge bølger. Der har så ikke været så meget vind som normalt, men når der så har været vind, har forholdene været rigtig gode.

IMG_7790-2-1

IMG_8309-1-1

Der er en del af prof’erne hernede for at træne i år. Klaas Voget, Victor Fernandez og Marcilio Browne er ved at teste nogle af de nye Fanatic prototyper. De fleste topsejlere fra England er her bla. Proffitt, Jamie Hancock og min PLASMA team mate Phil Horrocks. Herudover er der også et par af de rigtig dygtige freestyle sejlere hernede. Antxon Otaegui, Steven van Broeckhoven og Phillip Solttyslak har slået et smut forbi. PLASMA team chefen Robert Sand var også lige på et 18 dages lyn visit, så jeg har trænet en del med ham, og samtidigt har vi sejlet en del med de andre prof’er hvilket er rigtig god træning og på samme tid meget motiverende.

To be continued……….

Tak til mine sponsore

Simmer, RRD, MFC, Mystic, Skishop, PLASMA


Redaktionen

6 comments

 • Ebbern

  januar 28, 2010 at 8:07 pm

  Keep up the good work Champ!

  Hvormange DK’ere er i der nede pt?

  Reply

 • Martin

  januar 29, 2010 at 1:38 am

  Hej Kenneth,

  Kan du ikke bestemme dig mellem Gaastra og Simmer ?
  Hvilket sejl kan du bedst lide og anbefale ?
  Skal til Dusseldorf og spare penge her i weekenden

  10/4

  Martin

  Reply

 • Marc B

  januar 29, 2010 at 9:49 am

  ham med gaastra sejl skulle vist nok være robert sand.

  Reply

 • Kenneth Danielsen

  januar 29, 2010 at 11:40 am

  Ham med Gaastra sejlet er rigtig nok Robert Sand. Det er mig der er på Simmer sejlene….

  Kenneth

  Reply

 • andreashermann

  januar 29, 2010 at 9:22 pm

  fandeme go’ stil -begge to!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.